Vinmiddag til søs – Rhône-vine

14.-16. november 2025 København - Oslo
Promo Vinmiddag Promo Vinmiddag
Fra
1.384
per person

En aften med sydfransk vin og havudsigt 

Elsker du, når god mad og vin går op i en højere enhed? Så er en vinmiddag med Go Nordic Cruiseline måske lige noget for dig.  

 

Til november kan du opleve en unik aften på havet, når vi sammen med Philipson Wine zoomer ind på Rhône i Sydfrankrig.  

 

Her sammensætter vores kokke en særlig menu, der er nøje afstemt med vine fra den sydfranske Rhône-dal. Under middagen guider vineksperter fra Philipson Wine dig gennem vinene med både historisk viden og små finurligheder. Se menuen længere nede.

 

Middagen afholdes på afrejsedagen, og du har i alt to aftener om bord samt 6,5 timer i Oslo. 

 

Efter middagen kan du nyde flere gode glas i baren Salong – eller købe favoritterne med hjem. Som deltager sparer du nemlig 25% på alle vine i Sea Shop. 

 

 

Glæd dig til

  • Gourmetmiddag
  • Vine fra Rhône
  • Philipson Wine
  • Vintilbud om bord

Oversigt over rejsen

  • Afrejse fra København 14. november kl. 16:30
  • Vinmiddag 14. november kl. 17.45 i Nord Banket
  • Ankomst i Oslo 15. november kl. 10:00, herfra 6,5 timer i byen
  • Afgang fra Oslo 15. november kl. 16:30
  • Hjemkomst i København 16. november kl. 10:00
To personer sidder ved et bord i en restaurant og holder hænder

Rhône – smagen af Sydfrankrig i glasset 

Rhône-dalen er et af Frankrigs ældste og mest alsidige vinområder og strækker sig næsten 240 km fra Lyon til Middelhavet. Regionen opdeles typisk i en nordlig og en sydlig del, som adskiller sig i klima, jordbund og druesorter. 

 

Nordrhône er kendt for elegante Syrah-rødvine samt aromatiske hvidvine på Viognier, Marsanne og Roussanne. Sydrhône byder på kraftfulde blends med Grenache, Mourvèdre og Syrah under et varmere, mediterrant klima. 

 

Området rummer både prestigefyldte cru’er, som Hermitage og Châteauneuf-du-Pape, og mere folkelige Côtes du Rhône-vine. 

5 retter parret med 6 vine

Gougères 
fyldt med fransk ost 

(2024 Tavel Rosé Château d’Aqueria )   

 

Kyllingeleverterrine  
balsamicosirup, ristede hasselnødder og crostini 
(2020 Côtes-du-Rhône Beatus Ille Famille Isabel Ferrando St.-Préfert)   

 

Kammuslingfarseret rødspætte   
hvidvinssauce og Pommes de la Saxonne med dild 
(2021 Closerie de Vaudieu Châteauneuf-du-Pape Blanc)  
 

Timianstegt andebryst   
kirsebærsauce serveret med kartoffeltærte, grønkål og svampe 
(2021 Gigondas Château de Saint Cosme)  

(2019 Côte-Rôtie Ampodium Domaine Rostaing) 

 

Comté-ost  
blommerelish, friske figner og hjemmelavet frøbrød 
(2022 Condrieu Guigal)  

 

Person i forklæde der laver mad.

Bestil hjemmefra

Vælg mellem flere skønne restauranter om bord – og undgå køen ved at reservere bord på forhånd. Så er du sikret plads på det tidspunkt, der passer dig bedst!

 

Glæd dig til en stor buffet i Skagerak med alt, hvad hjertet (og maven) begærer, eller nyd en 2- eller 3-retters menu i Explorers Restaurant. Ønsker du ekstra tilkøb, kan det nemt gøres i restauranten. Læs mere om vores restauranter her 

 

Velbekomme! 

Moderne havneby med en unik høj bygning

Oplev skønne Oslo

Et MiniCruise giver jer mulighed for at udforske Norges hovedstad, mens skibet ligger til kaj – og der er masser at opleve!

 

Oslo byder på en skøn kombination af natur, kultur, shopping og hyggelige byrum. Fra kajen kan I nemt gå til nogle af byens mest populære seværdigheder – tag en tur langs havnepromenaden, besøg det ikoniske Operahus, det nye MUNCH museum, Akershus Fæstning, Slotsparken eller det livlige strøg, Karl Johan gate.

Kundeservice